zile
ore
minute

Prepare to Be Amazed...

Vă mulţumim pentru participare
şi ne revedem
la ediţia următoare!

Novotel Bucharest City Center

Novotel Bucharest City Center este alegerea perfectă pentru o călătorie de afaceri, un city break sau o vacanță de familie. Oferă camere cu aer condiționat, seif pentru laptop, TV LCD, minibar și facilități pentru prepararea de ceai și cafea. Restaurantul Winestone Victoriei 37 oferă o atmosferă dinamică și sofisticată și servește preparate regionale, alături de o selecție largă de vinuri românești și internaționale. Internet Wi-Fi gratuit, 10 săli de conferințe complet echipate și un centru de wellness.

Datorită celei mai bune locații în centrul orașului și aproape de centrul magnetic al vieții de noapte din Centrul Vechi, muzee, teatre, parcuri, centre comerciale, cazinouri, Palatul Parlamentului, Novotel oferă o experiență extraordinară. Acces rapid la transportul public. Frumoasa plimbare pe Calea Victoriei, cel mai vechi şi frumos bulevard din Bucureşti.

Hotelul nostru este situat convenabil în centrul oraşului, pe Calea Victoriei, la doar 5 minute de mers pe jos de staţia de metrou Universitate, iar Gara de Nord este la doar 15 minute. Aeroportul International Otopeni este la 17 km de hotel.

Cum poţi face rezervare

1. Suni la numărul de telefon +40 21 308 8500 sau trimiţi un mail la H5558@accor.com.
2. Foloseşti codul EuroexpoPrint&Sign şi beneficiezi de 10% discount la tariful de cazare.

Ne vedem la târg între 4-7 octombrie 2022!

Abonează-te la newsletter

Urmăreşte-ne în social media: