zile
ore
minute

Prepare to Be Amazed...

Vă mulţumim pentru participare
şi ne revedem
la ediţia următoare!

TEXTILE TECHNOLOGY SHOW

Expoziţie de tehnologie pentru industria textilă

DISCOVER ALL ABOUT VISUAL COMMUNICATION

Ce vei găsi

Evenimente

5 motive
să vizitezi

Mai mult decât o expoziţie

Timp de 4 zile, ai ocazia să vezi cele mai noi tehnologii de print digital pe orice suport (hârtie, metal, textile, sticlă), large format, semnalistică, packaging şi labeling, promoţionale de business (agende, textile, pixuri etc.), echipamente pentru industria textilă (maşini industriale de cusut şi brodat etc.)

Peste 500 de branduri internaţionale

Tehnologiile şi soluţiile prezentate de cele peste 500 de brand-uri internaţionale îţi oferă un avantaj competitiv, având acces la noi modalităţi de eficientizare a costurilor sau de creştere a productivităţii.

Transformi ideile în realitate

Profiţi de anvergura evenimentului şi îţi transformi ideile în realitate, pentru că ai tot la dispoziţie: tehnologii de ultimă oră pentru toate cele 3 industrii, experţi internaţionali, soluţii eficiente şi multe demonstraţii live.

Conferinţă cu
speakeri de top

Întâlneşti speakeri şi lideri ai industriilor de print, textile şi promoţionale, care vin să prezinte studii de caz şi soluţii concrete pentru eficientizarea producţiei, în cadrul conferinţei “Print pe orice suport”.

“INTERIOR DESIGN. Tailored by Digital Print”

În spaţiul special amenajat vezi, atingi şi obţii informaţii preţioase direct de la furnizori despre echipamentele care printează digital diferite tipuri de materiale folosite în designul interior.

Prepare to Be Amazed!

Program

4 – 6 octombrie: 10:00 – 18:00
7 octombrie: 10:00 – 16:00

Accesul vizitatorilor este gratuit, pe bază de invitaţie.

Informare vizitatori

Vă informăm că la târgul PRINT&SIGN sunt preluate înregistrări foto, audio sau video live de către echipa EUROEXPO Fairs, presă şi fotografi profesionişti contractaţi. Prelucrarea acestui tip de date este efectuată în baza art. 6 lit. f) din Regulamentul UE nr. 679/2016 (GDPR).
Aceste tipuri de informaţii pot fi făcute publice pe diversele canale de comunicare (online şi print) ale EUROEXPO Fairs, ale presei sau partenerilor noştri.
Pentru mai multe detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal colectate în acest mod, puteţi consulta termenii şi condiţiile de prelucrare a datelor cu caracter personal, prin intermediul site-ului www.euroexpo.ro sau a celui de promovare a târgului.

Vă mulţumim pentru participare!

Ne vedem la târg între 4-7 octombrie 2022!

Abonează-te la newsletter

Urmăreşte-ne în social media: