zile
ore
minute

Prepare to Be Amazed...

Vă mulţumim pentru participare
şi ne revedem
la ediţia următoare!

MĂSURI DE SIGURANŢĂ SANITARĂ

Condiţii de acces în centrul expoziţional

Vă informăm că accesul în Centrul Expoziţional ROMEXPO se face doar în urma parcurgerii procedurii de triere epidemiologică. Astfel, în pavilioanele ROMEXPO şi pe platfoarmele exterioare, pot avea acces doar:

 

persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

persoanele care prezintă o dovadă medicală care atestă că au trecut prin boală şi se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2;

persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore;

persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore.

 

 
Participanţiii sunt obligaţi să facă dovada vaccinării sau vindecării de infecţia cu virusul SARS-CoV-2 prin intermediul certificatului de vaccinare, pe suport hârtie sau în format electronic, sau al certificatului digital al Uniunii Europene privind Covid-19 (certificat verde), în conformitate cu prevederile Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 68/2021.

Am luat toate măsurile necesare pentru ca timpul petrecut în Centrul Expoziţional ROMEXPO să fie în condiţii de siguranţă sanitară! Sperăm să aveţi o experienţă plăcută!

 

Totul este simplu şi uşor de respectat:

 

Acoperiţi-vă nasul şi gura cu mască (măsura este valabilă pe toată perioada vizitei, atât în incinta pavilioanelor, cât şi în exterior).

Respectaţi strict coridoarele, semnele de deplasare şi uşile de intrare / ieşire.

 

Păstraţi distanţa minimă de 2m faţă de ceilalţi participanţi cu care interacţionaţi.

 

Evitaţi contactul fizic cu interlocutorii – îmbrăţişarea şi strângerea de mână pot dăuna grav sănătăţii.

 

Strănutaţi şi tuşiţi numai în pliul cotului sau pe braţul superior.

 

Dezinfectaţi-vă mâinile cât mai des (pe traseul expoziţional sunt instalate dispozitive cu dezinfectant).

 
 
 

Vă mulţumim!

Contact

Anne Istrate, Director de proiect

0722. 649. 945

anne.istrate@euroexpo.ro