zile
ore
minute

Prepare to Be Amazed...

Vă mulţumim pentru participare
şi ne revedem
la ediţia următoare!

Între 4 şi 7 octombrie 2022,

Euroexpo Fairs oferă soluţii pentru repornirea afacerilor.

După o pauză de trei ani, reunim toţi factorii-cheie din industriile de print, textilă şi promoţionale într-un format de eveniment care îţi propune o nouă experienţă: prezentarea de soluţii de marketing în cadrul a trei expoziţii tematice B2B.

Timp de 4 zile, salonul expoziţional combină marketingul şi demonstraţiile LIVE, în scopul informării specialiştilor. Ce tehnologii şi soluţii inovatoare există la ora actuală în industriile de print, textilă şi de promoţionale pentru realizarea produselor premium? Accentul se pune atât pe soluţiile individuale, cât şi pe interacţiunea tuturor elementelor pentru o strategie eficientă, care poate fi aplicată şi companiei tale.

Industria de print înregistrează creşteri în zona tiparului comercial, inclusiv în rândul aplicaţiilor pentru ambalaje, care se dovedesc a fi mult mai eficiente în comunicarea directă dintre producător şi client. În plus, pandemia a creat noi oportunităţi în sectoarele de etichete, decoraţiuni, semnalizare şi textile.

PRINT&SIGN oferă o experienţă LIVE, unde toate soluţiile tehnice devin tangibile, prin aplicaţii practice şi scenarii cotidiene utile buyerilor care folosesc strategii de publicitate şi comunicare. Este cel mai bun loc de întâlnire pentru toţi factorii de decizie importanţi din industria de print, furnizori şi producători, care se reunesc pentru a defini viitorul împreună.
Efectele pandemiei se resimt în industria textilă din România la nivelul afacerilor, care se confruntă cu stocuri mari de marfă şi o cerere scăzută. Acum este nevoie, mai mult ca oricând, de un antreprenoriat creativ şi de soluţii pentru revigorarea industriei, pentru promovarea şi încurajarea consumului de produse româneşti.

Avem tehnologii inovatoare şi producem materialele viitorului, trebuie doar să găsim soluţiile de eficientizare a afacerilor. Aici intervine TEXTILE TECHNOLOGY SHOW – un punct de atracție unic pentru companiile din industria textilă, pentru a expune, dezbate şi experimenta tehnologiile inovatoare, tendințele în afaceri şi noile abordări strategice pentru relansarea industriei.
Ţine pasul cu ultimele tendinţe în marketing. Vezi ce produse promoţionale trebuie să oferi pentru a creşte implicarea şi a construi relaţii durabile cu potenţialii clienţi. Care sunt cele mai rentabile şi de impact produse promoţionale? Interacţionează direct cu consumatorii şi oferă-le noi experienţe.

Construieşte-ţi povestea şi expune-o la CORPORATE GIFTS Show! Îţi oferim 4 zile bogate în conţinut interactiv, discuţii faţă în faţă cu specialişti în domeniu, pe teme de actualitate (e-commerce, branding, promoţionale eco-friendly).

Cui ne adresăm

Companiilor care activează în industria de print, industria textilă şi industria de promoţionale şi vor să beneficieze de ocazia unică de a-şi promova produsele şi serviciile alături de mari jucători din industrie, într-un spaţiu expoziţional unic, care prezintă aspectele relevante ale comunicării corporate şi tehnologiilor digitale.

Target expozanţi

tipar digital şi offset, large format, tipar industrial şi pe textile, gravură, serigrafie şi tampografie, digital sign, sisteme de afişare şi expunere, display-uri şi POS, materiale, consumabile, accesorii, tipografii, ateliere de producţie publicitară, agenţii de publicitate, publicaţii de specialitate, instituţii de cercetare şi educaţie, asociaţii de profil

maşini şi echipamente pentru industria textilă, software, broderie, pasmanterie, publicaţii de specialitate, instituţii de cercetare şi educaţie, asociaţii de profil

obiecte promoţionale uzuale sau de lux din textile, piele, plastic, hârtie, lemn, metal, sticlă, ceramică, ceară şi răşină, materiale reciclate, handmade, trofee, insigne, medalii, cupe

4 motive
să fii expozant

Mai mult decât o expoziţie

Prezinţi tehnologiile inovatoare, produsele creative şi soluţiile de marketing în cadrul salonului expoziţional şi în faţa unui public atent targetat. Trăieşti o adevărată experienţă LIVE.

Discuţi faţă în faţă cu specialiştii

Timp de 4 zile, ai ocazia să discuţi direct cu specialişti din producţia publicitară, factori de decizie, antreprenori şi tehnicieni din industria textilă, agenţii de publicitate, design interior, interesaţi de soluţii inovatoare şi eficiente, dar şi de abordări strategice.

Extinzi afacerea

Salonul expoziţional este locul de întâlnire al specialiştilor din industrie, unde prezenţa ta contează pentru networking şi dezvoltarea afacerii.

Alături de cei mai buni

Te alături celor mai importante branduri din cele trei industrii care contribuie la relansarea economiei.

Look into the future

Program

4 – 6 octombrie: 10:00 – 18:00 7 octombrie: 10:00 – 16:00

Acces

Accesul vizitatorilor va fi gratuit, cu respectarea tuturor normelor de igienă preventivă în vigoare la momentul desfăşurării evenimentului.

Abonează-te la newsletter

Cere oferta

Anne Istrate, Director de proiect

0722. 649. 945

anne.istrate@euroexpo.ro

Urmăreşte-ne în social media:

Parteneri media

Partener outdoor